bruiloft filmmaker trouwfilm

Bruiloft

Videograaf

We leven in een snelle wereld waarin we makkelijk kunnen vergeten om te genieten van wat er om ons heen is. Momenten stapelen zich vluchtig op elkaar. Een bruiloft is een moment waarbij je even stilstaat bij wat er is: liefde. Ik wil dat moment vastleggen in een trouwfilm zodat je jaren later nog weet hoe het was om daar te staan met al je favoriete mensen om je heen. Want door te waarderen wat we hebben is er net een beetje meer liefde in de wereld.

 

Mirjam

Najaar 2015, tijdens een reis in Sri Lanka, maakte ik mijn eerste filmpje. Gewoon met mijn smartphone. Slechte beeldkwaliteit en gemonteerd met een gratis app. Het filmpje zelf stelde niets voor, maar voor mij was het een ‘AHA!’ moment. Met mijn eigen handen kon ik een verhaal vertellen en de sfeer van het moment vastleggen.

 

Sindsdien ben ik verslaafd geraakt aan filmen en in 2017 heb ik als bruiloft videograaf mijn passie gevonden. Mijn doel is om bijzondere momenten vast te leggen en een verhaal te vertellen dat koppels tot het eind toe ontroert. Dit doe ik door middel van een combinatie van echte, persoonlijke verhalen met cinematografische beelden en filmische muziek.

 

Als er geen bruiloften op de planning staan ga ik het liefst op pad met mijn vriend Luuk naar daar waar de zon schijnt en de golven binnen rollen. Vaak gaan we op pad met onze vintage caravan uit ’69 en trekken dan met een auto volgeladen met surfboards en mountainbikes door Frankrijk en Spanje. Maar we zoeken ook graaag de surf en het avontuur op buiten Europa en hebben al mooi reizen door Marocco, Nicaragua, Sri Lanka, Tanzania, Curacao en Cuba mogen maken. 

 

Twee videografen

Om alles goed vast te leggen werk ik niet alleen; ik neem altijd een tweede videograaf mee. Met z’n tweeën kunnen we meer aandacht besteden aan beeld én geluid.

 

Interesse om eens kennis te maken?

Vul het contactformulier in of stuur een email naar info@starlingfilms.nl