bruiloft filmmaker trouwfilm

filmmaker

Mirjam Cornelisse

Najaar 2015, tijdens een reis in Sri Lanka, maakte ik mijn eerste filmpje. Gewoon met mijn smartphone. Slechte beeldkwaliteit en gemonteerd met een gratis app. Het filmpje zelf stelde niets voor, maar voor mij was het een ‘AHA!’ moment. Met mijn eigen handen kon ik een verhaal vertellen en de sfeer van het moment vastleggen.

 

Sindsdien ben ik verslaafd geraakt aan filmen en in 2017 heb ik in trouwfilms mijn passie gevonden. Het vastleggen van bijzondere momenten en een verhaal vertellen dat koppels tot het eind toe ontroert. Het creëren van een perfecte combinatie van echte, persoonlijke verhalen met cinematografische beelden en filmische muziek: fantastisch!

 

Om alles goed vast te leggen werk ik niet alleen; ik neem altijd een tweede videograaf mee. Meestal is dat Luuk (mijn vriend). Met z’n tweeën kunnen we meer aandacht besteden aan beeld én geluid.

 

Als er geen bruiloften op de planning staan ga ik het liefst op pad met mijn vriend Luuk en onze vintage caravan uit ’69. Met een auto volgeladen met surfboards en mountainbikes rijden we naar waar de zon schijnt en de golven binnen rollen.

Interesse om eens kennis te maken?

Vul het contactformulier in of stuur een email naar info@starlingfilms.nl